marți, 13 mai 2014

Revanșa

                    Poate fi definită ca fiind acțiunea prin care i se întoarce cuiva binele sau răul făcut, depinde de situația despre care este vorba. Tot mă frământă o chestiune legată de dreptul la această revanșă a zecilor de mii de bolnavi care au mari probleme în a-și primi medicamentele decontate de CNAS din lipsa banilor. Da, știți bine și voi cum stă treaba: prea mulți bolnavi, prea puțini bani...
La aceeași revanșă au dreptul și pensionarii care au pensii mai mari de 740 lei (cred) și care plătesc 5,5% din ceea ce depășește această sumă tot la CNAS.
                    După cum bine știți, în anumite situații, după ce o instanță de judecată a hotărât că o anumită acțiune a cuiva s-a făcut cu încălcarea legii, ca principal efect  apare punerea în situația de dinainte de acțiunea ilegală. Hmm, ce ați spune voi, cei ce citiți aceste rânduri, în situația în care  instanța va ajunge la concluzia că procurorii au dreptate și la spitalul de arși s-au pus țâțe de plastic pe banii noștri, ai tuturor, la zeci de pițipoance: credeți că se cuvine acordarea unei revanșe celor pomeniți mai sus și nu numai lor? Cum ce revanșă? Toate împricinatele să dea țâțele înapoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu