miercuri, 24 iulie 2013

Casa

                     Pionierilor era cândva o instituţie care încerca să aducă un strop de lumină în marea întunecată a întrebărilor copiilor din vremurile acelea . Până în anul 1989 în aceste instituţii funcţionau diferite cercuri la care se înscriau la fiecare început de an şcolar sute de elevi . Depanare radio-tv , pictură , carturi , radio-amatorism , pian , filatelie , ...... , cerc foto , ..... . Ei bine , la aceste cercuri foto tinerii aflau cu uimire cum stau lucrurile cu fotografiile , ce şi cum trebuie să faci pentru a efectua poze faine , dar şi care este ,,minunea" prin care imaginile imortalizate pe film fotografic ajung pe hârtie .
                    În zilele noastre , aparatele foto digitale sunt la îndemâna absolut oricărei persoane care este interesată de ele . Vorbim despre digiţi , megapixeli , zoom , efect ,,ochi roşii" , .... Imaginaţi-vă ce miraţi ar fi pionierii din copilăria mea dacă ar putea face o excursie în viitor şi ar vedea toate device-urile cu care noi suntem obişnuiţi . Wau ... !!
                    Imprimantele de tot felul , mai mici sau mai mari , sunt de asemenea nişte cutii magice pe care la conectezi la un computer (nu în mod obligatoriu) şi din care ies tot felul de documente şi fotografii . Ce ziceţi dacă v-aş spune că un mare pas în domeniul imprimantelor portabile a fost făcut ?


                     


                    ,,LG Electronics (LG) anunţă lansarea pe piaţa din Romania a imprimantei mobile smart Pocket Photo, model PD221, care oferă consumatorilor o experienţă creativă de printare a fotografiilor, instant, prin wireless, direct de pe smartphone. LG Pocket Photo dispune de servicii avansate de printare a fotografiilor şi oferă soluţii excelente de conectare wireless, fiind un partener ideal pentru smartphone-urile Android."
                    Pentru toţi posesorii de dispozitive electronice care au şi camere foto , wireles şi sistem de operare Android , această  ,,jucărie" este exact ceea ce le mai lipseşte . În plină eră digitală fotografia pe carton încă mai are farmecul specific unei ere aproape încheiate . Vrei să faci o surpriză cu totul ieşită din comun unei persoane apropiate? Alege să imprimi o fotografie dragă acesteia în loc să i-o trimiţi prin e-mail . Răspunsul la acest gest face mai mult decât un milion de e-mail-luri . Emoţiile nu se transmit prin click-uri .
                    Ca să vă stârnesc curiozitatea , vă mai spun că micuţa imprimantă nu foloseşte cerneală ci tehnologia zero ink , dar celelate detalii le puteţi găsi  aici .

                    Sursă foto .
            Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu