joi, 22 august 2013

Averea

                     Reprezintă totalitatea bunurilor ce se află în posesia unei persoane . Se ştie că este mai greu să ţii o avere decât să o faci . Marea provocare este să poţi să o refaci după ce ea este aproape pierdută . În minivacanţa de la jumătatea lunii august am citit o altă carte a lui Ken Follet : O avere periculoasă .

 
 
                           ,,În 1866 , tragedia loveşte exclusivista şcoală Windfield.
                           Un elev se îneacă într-un accident straniu , în care sunt implicaţi mai mulţi tineri . Întâmplarea şi urmările ei reprezintă factorul declanşator al unei serii de trădări şi crime care se întind pe trei decenii şi afectează numeroase destine . Purtându-l pe cititor din cluburile exclusiviste şi bordelurile care dau viaţă celor mai întunecate fantezii din înalta societate londoneză , până la sălile de bal strălucitoare şi opulente şi în birourile lambrisate cu mahon ale marilor afacerişti ai lumii , Ken Follet creează printro gamă uluitoare de contraste un roman al unei familii dezbinate de pofte carnale şi unite de o moştenire comună , întro lume în care lăcomia , hrănită de adevărul şocant al morţii unui băiat , trebuie oprită , altminteri visurile nu doar ale unui om , ci ale unei naţiuni vor fi sortite pieirii ...."
 
                          Mai bine de atât n-aş putea zice nici eu ! :) Foarte captivantă lectura , te duce cu gândul că nimic nu este nou pe planetă şi că în permanenţă , unde sunt averi(mai mari sau mai mici) liniştea este doar aparentă . Celor interesaţi le doresc lectură plăcută !
 
                          Sursă foto .    Sursă text . 
               
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu