luni, 5 august 2013

Triatlon

                     Are înţelesul de concurs sportiv constând din trei probe diferite la care participă aceiaşi concurenţi . Triathlon Challenge Mamaia este o provocare pentru aceia dintre voi care iubiţi mişcarea şi o consideraţi felia zilnică de sănătate .                     Triathlon Challenge a ajuns anul acesta la cea de a V-a editie.
                     Ne vedem la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est. Cu un concept reinventat, care va aduce un plus semnificativ de spectacol şi siguranţă, de competitivitate şi distracţie, de briză si viteză. Cu un traseu nou, cu multe alte surprize.

                       Informații probe:
                       1.Biciclist – 20 km pe sosea, în Mamaia.
                       2.Alergător: 5 km pe șosea
                       3.Înotător: 750 m în lacul Siutghiol. În luna septembrie, apa are în jur de 20 grade, iar la edițiile anterioare n-a fost nevoie de costum de neopren.

                       În ultimele luni m-am abonat şi eu la porţia zilnică de sănătate şi am reuşit să alerg , de trei-patru ori pe săptămână  , câte doi-trei km. Nu este mult , dar pentru un ,,comod" este un uriaş pas înainte . :) . Mi-ar face plăcere să particip la competiţia de mai sus în calitate de alergător .

                           
                     
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu