sâmbătă, 12 octombrie 2013

Opt

                        Ani s-au scurs din momentul în care mi-am cumpărat maşina, un VW Passat, pe data de 05 octombrie. Ce să zic? SUPER MULŢUMIT ! Am făcut o alegere bună atât în ceea ce priveşte marca, cât şi modelul. Am parcurs în total 120.000 km şi nu am avut evenimente care merită menţionate.

 

                        De maşină avem nevoie cu toţii, este deja o necesitate şi nu un lux, aşa cum până mai ieri era ea privită. Distanţele parcă nu mai sunt aşa mari şi timpii sunt mai scurţi. Este evident faptul că lipsa infrastucturii încă ne pune probleme, dar lucrurile au intrat pe un făgaş bun şi, chiar cu viteza melcului, ele par să se mişte.
                        Îmi aduc aminte cu drag de primii ani după cumpărare. Spălată des, lustruită permanent, alintată la propriu : o numeam ,,Baby" . Fiică-mea i-a adus o păpuşică de porţelan , din Grecia, pe care o am şi acum legată de oglinda retrovizoare. Numele i-a rămas acelaşi, dar, parcă nu o spăl aşa des, deşi ar merita. Nu am rămas în drum absolut niciodată, dar pentru asta am făcut la timp toate reviziile şi am schimbat consumabilele, fără excepţie. Tot timpul gata de drum. Cel mai des am avut de furcă .... cu parbrizul. Vă vine să credeţi sau nu, sunt la al 5-lea parbriz. Sunt ,,băftos" şi mă aleg des cu pietre mai mici sau mai mari, care lasă urme mai mici sau mai mari, care se transformă în crăpături mai mici sau mai mari, care înseamnă întotdeauna cheltuieli mai mici sau mai mari. :) . Da, da ! Repetiţia este mama învăţăturii, uneori, desigur !


                         Voi cum staţi la capitolul ăsta ? Sunteţi invitaţii mei să scrieţi mai jos două - trei chestii despre maşinile voastre !

2 comentarii:

  1. Am si eu passarel de 6 ani si 110.000 km care merge brici si acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum am spus și mai sus, foarte bune mașini . Cunosc mai multe persoane care sunt de aceeași părere.

      Ștergere