duminică, 20 aprilie 2014

Centrul

                    De permanență situat în Cluj Napoca, pe aleea Băița numărul 9, deschis încă din 2011, asigură asistență medicală gratuită zilnic, de luni până vineri, între 18.00 și 07.00, iar sâmbăta și duminica plus sărbători legale non stop. Este o bună alternativă pentru persoanele care au o urgență care nu le pune viața în pericol, indiferent dacă sunt asigurate sau nu. Inițiatorul centrului dorește să mai degreveze UPU de cazurile care nu au ce căuta acolo, atâta timp cât nu există un pericol vital.
                   Centrul  medical este situal în cartierul Gheorghieni, la adresa mai sus menționată și, pentru relații puteți suna la numărul 0264 555 553. Eu așa am făcut ieri, când fiica mea a avut o problemă de sănătate. Am mers acolo și a fost consultată imediat. Nimeni pe holuri, nu tu înghesuială, mai operativ decât la o policlinică privată, unde plătești și dacă respiri. Vă scriu aceste rânduri pentru a vă da o mână de ajutor în situația nedorită în care aveți nevoie de opinia unui doctor atunci când medicul dumneavoastră de familie nu are program, de sărbători, de exemplu.
                    În altă ordine de idei, vă doresc sărbători liniștite, în tihnă, așa cum vi le doriți voi înșivă, alături de persoane dragi vouă!
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu