marți, 25 februarie 2014

Întrebare

                    Adresată cititorilor mei din Cluj Napoca sau din împrejurimi: ce faceți mâine (26.02.2014) seară? Nu ați avea chef să mergeți la un spectacol mai altfel, la Casa de Cultură a Studenților?

 
 
                   De ce este mai altfel?
                  Șapte muzicieni din șapte țări ale lumii se întâlnesc în România pentru a da viață unui proiect inedit, în care muzica tradițională și jazzul se îmbină într-o armonie perfectă. Turneul Roots Revival Romania 2014 se va desfăşura între 25 februarie și 1 martie în Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara şi Bucureşti, biletele fiind disponibile în rețeaua bilete.ro.
                     Ce înseamnă Roots Revival Romania?Artiști pasionați în egală măsură de tradiție și inovație vor conduce publicul într-o călătorie jazzistică de excepție, către inima folclorului românesc: Mehdi Aminian din Iran (ney), Monica Mădaș din România (voce), Mehmet Polat din Turcia (oud), Emmanuel Hovhannisyan din Armenia (duduk), Meg Hamilton din Marea Britanie (vioară), Ruven Ruppik din Germania (percuţie) și Akash Bhatt din India (percuție).
                  Ca orice eveniment care se vrea prezent și în on line, și acesta are pagină de Facebook: https://www.facebook.com/RootsRevivalRomania.
                  No bine, no! :) Cam atât la ceas de seară!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu